pogreb u tajnosti

Bivši Georgeov ljubavnik: Nisu me pozvali na njegov sprovod

asdad
11.03.2017.
u 17:15

Obitelj pokojnog pjevača Georgea Michaela odlučila je da će sprovod biti zatvoren za javnost. Sve dogovaraju u tajnosti i tek najuži krug bit će na posljednjem ispraćaju legendarnog pjevača, prenosi 24sata.hr

- Nitko mi ništa nije rekao. Stvarno ne znam kad će biti sprovod - rekao je njegov bivši ljubavnik Fadi Fawaz (43).

George Michael preminuo je na Božić, no obitelj je čekala sa sprovodom dok nisu dobili nalaze obdukcije. Oni su stigli prije nekoliko dana. Pjevač je preminuo od posljedica srčanih tegoba, a ne od droge i alkohola, kako su neki tvrdili.

Fadi je nakon Georgeove smrti kontaktirao nekoliko poznatih agenata i stručnjaka za odnose s javnošću te im ponudio suradnju.

- Tražio je brojeve velikih showbizz kompanija jer želi početi graditi karijeru - tvrdili su tada izvori. Fadi i George bili su zajedno od 2009. godine, a u posljednje vrijeme počelo se šuškati kako je slavni glazbenik na korak do pomirenja sa svojim bivšim partnerom Kennyjem Gossom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije