Najavljuje Treći svjetski rat

Bivši džihadist priznao: Islamisti sakrili 4 nuklearne bombe u Europi i SAD!

islamist
04.02.2016.
u 12:01

Ova 2016. godina je godina u kojoj počinje Treći svjetski rat. IS posjeduje četiri nuklearne bojeve glave tipa W25 i W89, upozorava

Prema riječima Saleha Abdeslama, "sukob civilizacija" treba početi 2016. godine. On je rekao da samo u Njemačkoj ima 18.000 terorističkih ćelija koje čekaju na pokretanje neviđene katastrofe u Europi. On je također rekao da će nuklearne bombe biti lansirane u SAD, Njemačkoj, Francuskoj i Rusiji.

Njegov mail je prvo objavljen na njemačkoj stranici Netzplanet, a on je tamo otkrio sve detalje planirane nuklearne invazije, prenose Nezavisne. 

"Bio sam pripadnik IS-a i poslije sam shvatio da je pridruživanje njima bila najveća pogreška koju sam ikad napravio. Izmanipulirali su me da uradim stvari koje nisam želio.

Ovaj e-mail nije molba za oprost nego samo želim upozoriti javnost na buduće događaje koji će biti katastrofalni ukoliko se ništa ne učini da se oni spriječe. Ne želim ići u zatvor zbog onoga što sam učinio.

Ja sam Saleh Abdeslam. Nadam se da će ovaj mail pomoći javnosti da shvati istinu. Možda će pomoći da se spriječi rat koji treba početi ove godine. Ova 2016. godina je godina u kojoj počinje Treći svjetski rat. IS posjeduje četiri nuklearne bojeve glave tipa W25 i W89. Osobno sam ih vidio. Jedna je u SAD, jedna u Njemačkoj, jedna u Francuskoj i jedna je u Rusiji. Danas ima više od 135.000 članova IS-a, od kojih je 65.000 rašireno po Siriji kako bi zaštitili skrivena skladišta oružja i borili se na frontovima s ciljem osiguravanja strateški važnih lokacija za krijumčarenje nafte i oružja.

U Francuskoj ima 2.800 terorističkih ćelija u regiji oko Pariza, Kubervoa i Bobinjija.

U Engleskoj ima samo 650 terorističkih ćelija pošto je tamo mnogo teže ući. Oni se nalaze u Londonu i Herou i uglavnom su prerušeni u studente.

U Švedskoj ima 1.600 terorističkih ćelija koje su raspoređene u Stockholm, Tebiu, Elti i Solni.

U Njemačkoj ima 18.700 ćelija, a njihov broj se povećava iz dana u dan. Za Libek se planira najmanje 6 napada u kojima će članovi IS-a raznijeti sve mostove u gradu.

Oružje i eksplozivi su prokrijumčareni prije nekoliko mjeseci u razne gradove. Imam i informaciju o čovjeku iz ID koji je poznat pod imenom Šab.

Šab je na listi za odstrel Islamske države. Za njegovu glavu se nudi čak 2 milijuna dolara. Njega su poslale tajne službe SAD da ubija članove IS-a. On je ubio više od 400 terorista.

Šab se pojavljuje isključivo na mjestima gdje nema zračnih napada, jer se u tim trenucima glavni stratezi Islamske države premještaju na udaljene lokacije za koje on zna unaprijed. Šab nije viđen od srpnja 2014. godine. Postoje glasine da se krije u Engleskoj, Švedskoj ili Njemačkoj i da pokušava identificirati terorističke ćelije u tim državama.

Ovaj čovjek je upućen u informacije o brojnim obavještajnim agencijama i strukturama terorističke organizacije, te nije ni čudo što je njegova glava procijenjena na 2 milijuna dolara.

Nadam se da ćete uspjeti pronaći Šaba i dobiti sve neophodne informacije od njega prije nego što ga islamisti uhvate. Prilažem njegovu fotografiju u dokumentima koje sam vam poslao.

Molim se Alahu da će on uspjeti spriječiti ovaj rat i da ćete svi ozbiljno shvatiti ovu moju poruku. Jako mi je žao i znam mogu li popraviti ono što sam uradio, ali nadam se da ipak nećemo svi postati žrtve ove bolesne ideologije. Ne smijete podcijeniti snagu IS-a jer oni više nisu grupa već ogromna vojska sa brojnim resursima, mnogo novca i mnogo oružja, tenkova i projektila.

Nadam se da će vam moj mail biti od pomoći i da ćete ga ozbiljno shvatiti", stoji u njegovom pismu.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:52 05.02.2016.

Šupljiranje do bola i klasično širenje straha od strane anglosaxonske furde koje je te klaunove i izmislila

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije