MOSTAR:

Bitka jastucima na Španjolskom trgu

asdasda
27.03.2017.
u 21:16

Saša Todorović, spisatelj iz Mostara preko društvene mreže Facebook pokrenuo je događaj pod nazivom “Bitka jastucima na Španskom“, koji je naprosto oduševio sve građane.

‘Bitka jastucima’ će se održati na Španjolskom trgu u Mostaru, 8. travnja s početkom u 14 sati. Planirano je da se događaj upriliči na terenu iza Gimnazije radi proširenja, izoliranosti, te ograđenosti, kako su naveli organizatori.

“Jedino pravilo je da mora biti jastuk za spavanje, a ne oni s kauča mali tvrdi: ‘Je l’ ti hoćeš da ubiješ nekoga, šta ti je…’

Zabava zagarantirana. Osim ako ste dosadna osoba, onda vam ne mogu pomoći, ali eto opet dosadna osoba neće doći jer je dosadna, tako da ipak je zabava zagarantirana. Pokažite sebi i svojim prijateljima da niste dosadna osoba i izbacite sve frustracije udarajući ih jastukom”, naveli su organizatori te poručili svima da su dobrodošli

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?