'Tresao se' se studio

Bio je to možda najbolji Markov nastup do sada

20.05.2016.
u 07:00

Marko Bošnjak iz Rame ponovno je bio impresivan u Pinkovim zvjezdicama.

Ovaj put izabrao je pjesmu “Rođeni” (“Bato”) makedonske pjevačice Kaliopi, koju je otpjevao tako dobro da je očarao sve u studiju. Emisija je na programu večeras (petak) od 20 sati, a riječ je o posljednjem krugu četvrtfinalne skupine Pinkovih zvjezdica.

Neki će reći da je to možda bio i njegov najbolji nastup do sada. Svojom izvedbom uspio je ganuti do suza članicu žirija Leontinu Vukomanović koja je njegov nastup prokomentirala riječima: “Ti si izvanzemaljac koji donosi plimu i oseku ovdje. Najprije nas povlačiš dolje, pa nas onda ispljuneš na obalu. I kad se nađemo u čudu, ti nas opet poklopiš nekim valom”, kazala je uzbuđena Leontina. Cijeli studio je uživao, od publike do žirija. Na kraju, Marko je dobio ovacije i ogroman pljesak.

Marko Bošnjak je Kaliopinu pjesmu odabrao možda iz razloga što je naišao na dobar prijam kod makedonske publike na popularnom dječjem festivalu “Zlatno slavejče” u studenom prošle godine. I na tom se festivalu predstavio, uz ostale, s Kaliopinom pjesmom “Crno i belo”. Nakon tog nastupa uslijedio je “Večernjakov pečat” na kojem je “čudo od djeteta” osvojilo milijunski auditorij izvedbom pjesme “Što te nema” Jadranke Stojaković. Marka ćemo uskoro gledati i u Čapljini gdje će, kao poseban gost, nastupiti u finalu glazbenog festivala “Čapljina traži zvijezdu”, i to 31. svibnja u Absolute Clubu.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije