Zmajevi

BiH mora pobijediti i čekati posrtaj Izraela

07.10.2015.
u 06:15

Samo je jedan cilj i on je svima jasan - mora se pobijediti Wales i Cipar

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine jučer ujutro je u Trening centru NS BiH u Zenici odradila svoj prvi trening u sklopu priprema za predstojeće utakmice protiv Walesa i Cipra koji je bio otvoren za predstavnike medija.

Stručni stožer izbornika Mehmeda Baždarevića pred velikim je ispitom, ali i s dilemama koga postaviti u startni tim protiv Velšana, lidera kvalifikacijske skupine. Tko će od igrača biti spreman za utakmicu, znat će se nakon izvješća liječnika Reufa Karabega i medicinskog tima, ali tek u petak, dan pred utakmicu.

Ipak, tko god od nogometaša ostane u širem sastavu, zna mu se zadatak. Samo je jedan cilj i on je svima jasan - mora se pobijediti Wales i Cipar, i osvojiti šest bodova, a onda se nadati "da će Belgija svladati Izrael" i tako pomoći zmajevima u namjeri da se ponovno nađu u doigravanju, javlja portal Večernjeg lista BiH Vecernji.ba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije