razuzdani dečko

Bieber 21. rođendan slavio uz boce šampanjca i bez majice

heidi
02.03.2015.
u 10:47

Problematični glazbenik tulum je pripremio u svom domu. S njim je slavila i njegova navodna djevojka Hailey Baldwin, a pjevač je plesao na pjesme repera 50 Centa

Iako je zbog alkohola u zadnjih dvije godine često imao problema sa zakonom, a prošle godine čak je i uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola, Justin Bieber tek od danas smije ga legalno piti. Problematični glazbenik u nedjelju je proslavio svoj 21. rođendan. Tulum je pripremio u svom domu, a u ponoć je nazdravljao s bocom šampanjca i pivom. Usput je i zaplesao na pjesmu 'In Da Club' repera 50 Centa, a prema objavljenom videu, to je učinio bez majice. S njim je slavila i Hailey Baldwin (18), manekenka s kojom strani mediji Biebera povezuju u zadnje vrijeme, no Justin još nije potvrdio da su u vezi. Tijekom nedavnog gostovanja u showu Ellen DeGeneres, pjevač je rekao kako se trudi riješiti ugleda lošeg dečka, no čini se da si je razuzdano ponašanje dopustio još za rođendan.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije