Optimistični

Bh. predstavnici na Eurosongu otputovali u Štokholm: Osvjetlat ćemo obraz BiH

Eurosong
01.05.2016.
u 18:29

Svi članovi bh. ekipe bili su vidno raspoloženi, a s osmjehom na licima kažu da se nadaju najboljem

Izaslanstvo koje će predstavljati BiH na Eurosongu, predvođeno Fuadom Backovićem Deenom, Dalal Midhat-Talakić, Anom Rucner i Jasminom Fazlićem Jalom, danas je otputovalo u Štokholm, gdje će BiH predstavljati na najprestižnijem glazbenom natjecanju. 

Svi članovi bh. ekipe bili su vidno raspoloženi, a s osmjehom na licima kažu da se nadaju najboljem.

"Svi smo dali sebe u ovaj projekt ne 100, nego 1.000 posto. Nadamo se najboljem, ali smo se pripremili i za najgore, s obzirom da je u pitanju Eurosong, a svi znamo kako stvari funkcioniraju. Ako je suditi po dosadašnjim reakcijama, imamo priliku napraviti jedan vrlo lijep rezultat. Mogu obećati fenomenalan nastup koji smo pripremili. Također, tu su i fenomenalni kostimi, a mislim da će svi posebno 'otkinuti' kada vide Anu i Dalal", kazao je za Klix.ba Deen.

"Odlučili smo poslati jednu univerzalnu poruku ljubavi, mira, zajedništva i tolerancije. I neka to i ode iz naše BiH. Mi smo jedan projekt koji je regija u malom. Svi smo potpuno različite ličnosti, dolazimo s različitih strana i spojila nas je ljubav i neka to ode u svijet", nastavio je Deen.

Dalal Midhat-Talakić se nada da će bh. ekipa ostvariti dobar plasman.

"Definitivno ćemo osvjetlati obraz BiH. Prvi cilj nam je da uđemo u finale, a za ostalo ćemo vidjeti. Nadamo se da će Europa imati sluha za ovu pjesmu koja je zaista napravila mnogo dosad", ističe Dalal.

Ana Rucner kaže da cijelu ovu priču prati jedna pozitivna euforija.

"Bit ćemo najbolji! Mi smo jedna dobra ekipa. To su sve sjajni umjetnici, dobro ljudi, a uz sve to pjevamo o ljubavi", dodaje Rucner.

Bh. tim će 10. svibnja s pjesmom "Ljubav je" nastupiti u prvoj polufinalnoj noći. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije