ZAGREB:

Beskućnica pretučena i ostavljena u zapaljenoj kući

ZAGREB:
28.09.2016.
u 07:30

Zagrebačka je policija dovršila kriminalističku obradu 34-godišnjeg beskućnika koji je u središtu Zagreba pretukao 46-godišnju poznanicu, nakon čega je pobjegao i ostavio je da izgori u zapaljenoj zagradi u kojoj se sukob dogodio.

Par beskućnika pod utjecajem alkohola je u nedjelju, oko 3:15 sati, ušao u napuštenu kuću u Vlaškoj 83. Tamo im se na poziv žene pridružio još jedan beskućnik, što je izazvalo svađu, nakon koje je 34-godišnjak ženu napao i teško ozlijedio. piše PU zagrebačka.

Sumnja se da je drugi beskućnik nakon svađe s nasilnikom otišao u susjednu prostoriju i tamo izazvao požar. Nakon toga je sišao u prizemlje kuće, gdje je još i zapalio smeće. Požar se brzo proširio, pa je 34-godišnjak otišao, ostavivši ozlijeđenu ženu u zapaljenoj kući.

Vatrogasci su stigli prije nego što je teže stradala u požaru, i izvukli je iz zgrade na kojoj je izgorio veći dio krova. Nasilnik je osumnjičen za nanošenje teške tjelesne ozljede, i prijeti mu pet godina zatvora. Za beskućnikom koji je izazvao požar policija još traga, piše PU zagrebačka. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije