Portugal je u kvalifikacije za Europsko prvenstvo ušao porazom od Albanije

Bento napustio Portugal nakon pritiska navijača, bh. Fanaticosi vrše pritisak na Sušića

Paulo Bento
Foto: DPA/PIXSELL
11.09.2014.
u 22:18

Na bosanskohercegovačkim internetskim portalima navijači prizivaju ostavku Safeta Sušića, nakon poraza od Cipra na domaćem terenu

Već nakon prvog kola kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Francuskoj Portugal je ostao bez izbornika. Paulo Bento od danas je bivši, a Cristiana Ronalda i društvo vodit će novo lice. Još uvijek nije poznato tko će biti Bentov nasljednik.

Portugalski savez bio je nezadovoljan rezultatima na SP-u kada je njihova reprezentacija eliminirana u skupini s Njemačkom, Ganom i SAD-om, a kap koja je prelila čašu bio je nedjeljni domaći poraz od Albanije (1:0). Bento je nakon toga shvatio daova priča više nema smisla pa je uzajamno raskinuta suradnja.

Na klupu Portugala sjeo je 2010. godine, a samo dvije godine poslije odveo je reprezentaciju do polufinala Eura. Uspio se zatim plasirati na Mundijal u Brazilu, ali je bio neuspješan.

Na bosanskohercegovačkim internetskim portalima navijači prizivaju ostavku Safeta Sušića, nakon poraza od Cipra na domaćem terenu 2:1, ali Sušić je zasad odlučio ne prepustiti kormilo nekome drugom.

Također, ni vodstvo Saveza nije odgovorilo na zahtjeve navijača, niti na prozivke da aktualni bh. izbornik napusti svoju poziciju.

Komentara 1

Avatar damat
damat
09:32 12.09.2014.

Bosna je pomislila da je Njemačka, realnost vaša su teške tekme sa Ciprom, Maltom, Irskom... A ne prozivati sami sebe najboljom reprezentacijom na Balkanu!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije