Spektakl na Pecari

Beljo priprema branu naslov prvaka Europe po WBO verziji

09.10.2015.
u 06:15

Jučer su završene i zadnje formalnosti oko potpisivanja ugovora s WBO-om

Jučer su završene i gotovo sve tehničke formalnosti oko organizacije boksačke revije na kojoj će mostarski boksač Damir Beljo prvi put braniti naslov prvaka Europe po WBO verziji. Stvar je jučer dobila i službeni ton potpisivanjem ugovora s WBO-om, te je sve spremno za spektakl na Pecari koji će se uživo 16. listopada prenositi na BHT.

Dobra organizacija

- Ako stvari gledamo u organizacijskom, produkcijskom, tehničkom, materijalnom i financijskom smislu, ovo je sportski događaj kakav još nije viđen na našim prostorima. Ako na ovu svečanost gledamo kroz nastupe boraca koji nastupaju, te na kojoj naš Damir brani prestižnu titulu WBO prvaka Europe, onda nas sigurno može očekivati veliki sportski događaj. Uz Damira Belju, nastupaju velika imena poput Adnana Redžovića i Stefana Leke, kao i niz drugih perspektivnih domaćih boraca. Svi oni su jako dobar razlog zbog kojeg bi ljubitelji sporta 16. listopada trebali biti na Pecari - kazao nam je uime Organizacijskog odbora Boris Bošnjak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?