Nogomet

Baždarević otvorio profil na Footgollu

Football Soccer - Bosnia v Cyprus - 2018 World Cup Qualifier Football Soccer - Bosnia v Cyprus - 2018 World Cup Qualifier - Bilino Polje stadium, Zenica, Bosnia and Herzegovina - 10/10/16. Bosnia's  head coach Mehmed Bazdarevic reacts during the match aga
23.10.2016.
u 08:00

Izbornik reprezentacije BiH Mehmed Baždarević otvorio je svoj profil na međunarodnoj nogometnoj mreži Footgoll (footgoll.com) te pozvao reprezentativce BiH i sve druge ljubitelje nogometa da se pridruže ovoj svjetskoj društvenoj mreži.

Kvalitetan proizvod

- Prije svega, ponosan sam što je takav svjetski projekt koji afirmira nogomet i svima daje jednaku priliku za uspjeh, osmišljen, dizajniran i kreiran na ovim prostorima - rekao je Baždarević.

Dodao je kako je, nakon što je saslušao skupinu ljudi koji su radili na tome, bez imalo zadrške odlučio otvoriti profil i pozvati sve druge ljubitelje nogometa, igrače, navijače, klubove, trenere, medije i druge da učine isto.

Misli kako ovakvi projekti podižu kompletan nogomet na sljedeću razinu pokušavajući svakom pojedincu dati jednaku priliku za uspjeh povezujući menadžere, klubove, igrače i navijače na jedno mjesto.

Veliki talenti

- I ono što je jako važno, Footgoll nije nikome konkurencija, ni medijima ni ljudima iz nogometa. Ne bavi se menadžerstvom ni skautiranjem, to je samo platforma koja pomaže i menadžerima i igračima da se lakše povežu, a svima koji vole nogomet da pogledaju razne zanimljive sadržaje koje objavljuju pojedinci i mediji - kazao je Baždarević.

Dodao je kako vjeruje da BiH, kao i cijela naša regija, krije nevjerojatne talente u velikim i malim sredinama.

- Samo rijetki imaju priliku napraviti karijeru, ne zato što nisu bili kvalitetni, nego zbog toga što nisu imali priliku biti viđeni - ističe izbornik.

Po njegovim riječima, mnogi njegovi suigrači, i on u svom nogometnom vremenu uspinjanja, imali su jednako sreće koliko i znanja.

- Moja sreća je možda bila što sam živio blizu stadiona Grbavica pa sam pješice išao na treninge. Mnogi drugi nogometaši nisu imali takvu priliku. S Footgollom sad je svejedno na kojem kraju svijeta živite, možete se nametnuti i povezati s drugim ljudima iz svijeta nogometa - kaže Baždarević.

Ističe da ono što je potrebno za bilo kakav uspjeh, i to ne samo u nogometu, jest strast za pobjedom i osvajanjem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?