Nakon poraza

Baždaravić: Na smije se ponoviti neozbiljnost s početka utakmice

Mehmed Bazdarevic
30.05.2016.
u 07:18

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević nakon poraza bh. tima od Španjolske, na pres-konferenciji na AFG Areni u St. Gallenu, kazao je kako nije zadovoljan igrom na otvaranju utakmice. 

- Možemo biti zadovoljni jednim dijelom, ali ne smije se dozvoliti tako neozbiljna igra kao u početnim minutama utakmice, osobito protiv ovakvog protivnika. Poslije takvog početka teško se bilo vratiti. Kasnije smo igrali bolje, agresivnije i pružili igru kao u prethodnim utakmicama, pa mi je žao što nismo ostvarili povoljniji rezultat - kazao je Baždarević.

On je dodao da su pojedinci odigrali izvanrednu utakmicu, te da su neki mlađi igrači pokazali da se na njih može računati u budućnosti.

- Duljević je jedan od njih. Mi moramo nastaviti stvarati jednu ozbiljnu ekipu. Bilo je dobrih pokazatelja i pozitivnih stvari, ali neozbiljnost s početka utakmice se ne smije ponoviti, izjavio je Baždarvić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije