Pobjede od 3:0

Barcelona i Real uvjerljivo slavili, Modrić igrao svih 90 minuta

'Real Madrid's Cristiano Ronaldo (C) celebrates his goal with Luka Modric during their Spanish King's Cup soccer match against Celta Vigo at Santiago Bernabeu stadium in Madrid January 9, 2013. REUT
Reuters/Pixsell
14.04.2013.
u 23:23

Luka je u 17. minuti dobio žuti karton, a i sudjelovao je u akciji kod trećeg gola

Barcelona je u oslabljenom sastavu slavila na gostovanju kod Zaragoze 3:0. Trener Barcelone Tito Vilanova u ovoj utakmici nije koristio usluge Lionela Messija, Andresa Inieste, Jordija Albe i Sergija Busquetsa, dok su Gerrard Pique i Pedro ostali na klupi cijelu utakmicu. Ipak, i u takvom sastavu Katalonci su lako slavili. Thigo je postigao prvi pogodak na utakmici, dok je preostala dva zabio Tello.

I nogometaši Reala uvjerljivo su slavili u 31. kolu Primere. Na gostovanju na San Memesu pobijedili su Athletic Bilbao sa 3-0.  Cristiano Ronaldo odigrao je još jednu fantastičnu utakmicu, postigao je dva pogotka i ostvario jednu asistenciju. Uz Ronalda, strijelac za Real bio je Gonzalo Higuain.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta za Real, a u 17. minuti dobio je žuti karton. Uz to, Luka je sudjelovao u akciji kod trećeg gola.

 

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije