Prvak gostuje kod Mladosti (DK)

Barbarić: Ovo je prava prilika da pokažemo svoju kvalitetu

11.03.2017.
u 08:00

Utakmicu 21. kola Premijer lige BiH aktualni prvak BiH, momčad mostarskoga Zrinjskog, odigrat će u Doboju kod Kaknja gdje će ih ugostiti osmoplasirana Mladost. Tim povodom jučer je u prostorijama Zrinjskog održana i press-konferencija na kojoj su se novinarima obratili šef struke Ivica Barbarić i veznjak mostarskoga kluba Tomislav Tomić.

Zahtjevna utakmica

- Očekuje nas jako zahtjevna utakmica, Mladost je kvalitetna ekipa, kazao je trener Ivica Barbarić i nastavio: - Mora se kazati da je Mladost jako kvalitetna momčad, što je i prezentirala u prethodnim utakmicama. Učinkovita su napadačka ekipa, svidjeli su mi se ovog proljeća. Postavit će se napadački, ali vjerujem da će biti prostora iza njihove zadnje linije. Morat ćemo dati maksimum kako bismo ostvarili pozitivan rezultat i pobijedili.

Na presici se Barbarić osvrnuo na poraz u Kupu od Širokog (0:2). - Preuzimam odgovornost za poraz, ali ne smijemo dopustiti da neke taktičke pogreške i gol protivnika toliko negativno utječu na nas pa da trebamo toliko vremena za povratak. Moramo biti mentalno jači. Ta utakmica je bila loša, težak poraz smo doživjeli, ali trebamo biti svjesni kako je prva sljedeća utakmica prilika da se podignemo i pokažemo kvalitetu, naglasio je strateg Mostaraca.

Nedostaju Stojkić i Kukoč

Optimističan pred susret s Mladosti je veznjak Zrinjskog Tomislav Tomić. - Oni su rasterećeni, ne mogu u doigravanje, a ne mogu ni ispasti iz Lige. Vidjeli smo da su protiv Slobode igrali dobro i pobijedili 3:1, na Grbavici su izgubili 1:0, ali, prema izvješćima, bili su ravnopravni, nisu zaslužili izgubiti. No, mi moramo gledati sebe, moramo skupiti glave, pobijediti i podignuti samopouzdanje. Ostala je još posljednja utakmica protiv Metalleghea i da s dvije pobjede mirno uđemo u play off, poručio je Tomić. Zbog tri žuta kartona, protiv Mladosti neće nastupiti Pero Stojkić, a u konkurenciji nije ni ozlijeđeni Tonći Kukoč. Utakmica Mladost Doboj Kakanj - Zrinjski igra se danas u 15 sati. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?