Uhićen Đuro Majstorović

Banjolučanin oštetio vrata na katoličkoj crkvi

crkva
07.02.2016.
u 12:40

Pronađena je i motorna pila kojom je Đ.M. oštetio vrata katoličke crkve

Banjolučka policija uhitila je muškarca iz tog grada koji je oštetio vrata na katoličkoj crkvi Blažena djeva Marija u Mišinom Hanu kod Banje Luke, potvrdila je Feni glasnogovornica Centra javne sigurnosti Banja Luka Marija Markanović.

Slučaj je prijavljen Policijskoj stanici Potkozarje jutros oko 8.45 sati. Markanović je rekla da je policija nakon izlaska na mjesto događaja uhitila Đ.M. (1974.).

Pronađena je i motorna pila kojom je Đ.M. oštetio vrata katoličke crkve.

O svim okolnostima ovog događaja upoznat je dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva Banja Luka, koji je naložio da se obavi uviđaj i preuzmu mjere i radnje kako bi utvrdilo činjenično stanje, u skladu s kojim će kvalificirati krivično djelo.

Neslužbeno, uhićen je Đuro Majstorović, a radi se o osobi koja je od ranije poznata policiji i više puta je liječena u psihijatrijskoj ustanovi.

Markanović je naglasila da CJS Banja Luka oštro osuđuje napad na vjerske objekte i poziva građane da se uzdrže od svakog vida nasilničkog ponašanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije