Strava u Doboju

Baki monstrumu slijedi pet godina zatvora?

30.07.2016.
u 08:00

Okružno tužiteljstvo Doboj ponudit će sporazum o priznanju krivnje Vojkani Bogojević (53) iz Trnjana, optuženoj za ubojstvo dviju beba koje je rodila njezina mentalno zaostala kći Sanja (26), i petogodišnju zatvorsku kaznu za ovo kazneno djelo, okarakterizirano kao teško ubojstvo. Ovu informaciju nije potvrdio, ali ni demantirao Vojkanin branitelj po službenoj dužnosti Branko Ristić, ali je kazao kako je iz tehničkih razloga odgođeno ročište pred Okružnim sudom Doboj, koje je trebalo biti održano 25. srpnja.

Sporazum o priznanju krivnje

Upravo na tom ročištu trebao je biti razmatran sporazum o priznanju krivnje, a s obzirom na to da slijedi ljetna stanka u radu pravosudnih institucija, on bi na red mogao doći tek početkom rujna, kada je zakazan nastavak suđenja Vojkani Bogojević. Na osnovi sporazuma o priznanju krivnje ranije je za obljubu nad nemoćnom osobom na trogodišnju kaznu zatvora osuđen Sanjin rođak Rade Bogojević (54), otac jedne od triju beba koje je ona rodila, dok je za isto kazneno djelo na kaznu zatvora u trajanju od 6 mjeseci osuđen Žarko Cvijetić iz Skugrića, kod Modriče. Navodno je sporazum nuđen i Vidu Jankoviću iz Dugog Polja, koji je također optužen za obljubu nad nemoćnom osobom, ali on nije pristao.

Baka monstrum

Svi oni su godinama imali seksualne odnose s djevojkom koja je od 2011. do 2015. rodila tri bebe. Dvije je ubila njezina majka, koju javnost zove “baka monstrum”, i njihova tijela su pronađena, a jednoj je ona presudila, ali tijelo nije nađeno. Identitet oca druge bebe ostao je nepoznat javnosti, ali je, neslužbeno, DNK analiza pokazala srodničku vezu potencijalnog oca bebe s majkom, odnosno Sanjom. DNK analizi bio je podvrgnut i Sanjin otac Milivoje, ali je nalaz bio negativan i time je otklonjena sumnja da je djevojka žrtva incesta. Prema tvrdnji mještana Trnjana, Sanja je “žrtva svojih zaostalih roditelja koji su je podvodili muškarcima i za to možda i uzimali novac.•

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije