Ženski nogomet

Bagarićka se uklopila - zabila jedan “euro” i jedan obični gol

30.03.2017.
u 11:00

Nogometašice Širokog Brijega u utorak su na travnjaku kampa “Musa – Karačić” ugostile susjede i sportske prijateljice iz ljubuške Sloge. Ali, za vrijeme ove utakmice, koja je objema ekipama dobro poslužila kao ogled pred nastavak proljetne sezone, prijateljstvo je zaboravljeno, pa su i Širokobriježanke i Ljubušanke igrale beskompromisno i s puno žara. Domaće su bile nadmoćnije tijekom susreta, pa već do odmora riješile pitanje pobjednika, nakon što su povele s visokih 4:0. Julija Kvesić zabila je dva prva pogotka na utakmici, Matea Marušić zabila treći, a onda je svoj prvi pogodak za novi klub postigla Branka Bagarić, nedavno pristigla na Pecaru iz matičnog Tomislava kao veliko pojačanje. Reprezentativka BiH izazvala je veliki pljesak za “golčinu” kakve se ne bi postidjeli ni zahtjevni kreatori sportskih televizijskih špica.

Na početku drugog poluvremena trener domaćih Mladen Kvesić u igru je uveo dosta nogometašica koje u pravilu sjede na klupi, pa je “golijada” prestala. Ne potpuno, jer minutu prije kraja Branka Bagarić drugim je pogotkom uspostavila krajnji 5:0 rezultat na utakmici:

- Nekim sam stvarima zadovoljan, osobito kako se uklopila u igru Branka Bagarić, naše veliko pojačanje. Ali, neke stvari nisu “štimale” kako smo dogovorili. Cure znaju o čemu se radi i što moramo brzo ispraviti. Prvenstvo počinje 8. travnja, ugostit ćemo Čelik. Vjerojatno ćemo imati prijateljski ogled protiv Tomislava na Blatu (sljedeći utorak ili srijedu), izjavio je Ivan Kvesić, trener Širokobriježanki. (mkn)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije