Svađa oko raspodjele posla

Avion morao prinudno sletjeti zbog tučnjave dviju stjuardesa

stjuardese
01.02.2016.
u 19:44

Na letu 2598 Delta Airlinesa koji je putovao od Los Angelesa do Minneapolisa došlo je do tučnjave između stjuardesa. Let je zbog toga morao skrenuti s putanje, pa su problematične stjuardese izbačene iz aviona u Solt Lake Cityja.

Avion koji je letio za Minneapolis morao se prinudno prizemljiti u Solt Lake Cityju kako bi dvije stjuardese koje su se potukle bile izbačene iz njega.

 U Solt Lake Cityju se zadržao 80 minuta dok zamjena za stjuardese nije pronađena, a u Minneapolis je stigao sa 75 minuta zakašnjenja.

Do svađe je došlo 40 minuta nakon polijetanja 22. siječnja. Njih dvije su se sukobile oko raspodjele posla, što je preraslo u tučnjavu na 11.000 metara visine.

Kada je kapetan čuo za tuču, tražio je da se avion prizemlji, pa se boeing 757 spustio u Solt Lake City. Putnici tvrde da su tri stjuardese izbačene iz aviona zbog "nedoličnog ponašanja", a Delta Airlines se kasnije ispričala putnicima zbog kašnjenja.

- Neki od članova našeg tima nisu se ponijeli baš najbolje. Od svih u našem timu očekujemo učtivost i profesionalnost u svim situacijama, a ono čemu ste vi svjedočili bilo je daleko od toga. Žao nam je što danas nismo uspjeli ispuniti obećanja svog svog brenda – piše u službenoj isprici. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?