nemoralna ponuda

Ava odbila auto i 1000 €: Ipak sam ja profesorica po struci

Ava Karabatić
Borna Filic/PIXSELL
24.08.2016.
u 17:44

Starleta ovih dana odmara na Siciliji, gdje je privukla pažnju mnogih Talijana. Jedan od njih je tako htio s Avom provesti vruću noć, ali ona je njegovu ponudu glatko odbila

Avi Karabatić (28) jedan je bogati Talijan ponudio skupi automobil i 1000 eura kako bi proveli vruću noć zajedno, ali ona nije htjela ni čuti za tako nešto.

- Nisam ja tipična javna osoba. Ja sam profesorica latinskog i talijanskog jezika i književnosti. Imam stav i ne padam na takve gluposti. Mnogi muškarci su mi se udvarali, ali sve sam ih odbila. Da sam htjela lako doći do bogatstva, sad bih već imala pola Europe. Međutim, sve sam radom stekla i na to sam ponosna. Mirno spavam, nitko me ne može maltretirati, radim posao koji volim i uživam u tome - rekla je Ava za srpski Alo. 

Dodala je i ona ne bi nikada naplatila seksualne usluge.

- Uvijek sam voljela i bila voljena. Nikad ne bih sebi dozvolila da budem netko tko bi naplatio svoju ljubav. Kada se zaljubim, ne znam za sebe. Uvijek sam bila iskrena u ljubavi i to sam pokazivala bez srama - zaključila je, prenosi 24sata.hr. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije