banja luka

Automobilom pokušao pregaziti policajca

policija rs
28.07.2016.
u 12:16

Policijski službenici Policijske stanice Banja Luka - Lauš, 27.07.2016. godine oko 05,00 sati, uhitili su N.U. (1991) iz Banja Luke.

Naime, policijski službenici su postupanjem po zaprimljenoj prijavi da je nepoznata osoba razbila stakleni izlog ugostiteljskog objekta koji se nalazi u sklopu benzinske pumpe, u Karađorđevoj ulici, u Banjoj Luci, uočili putničko vozilo kojim je upravljao osumnjičeni, prenosi radiosarajevo.ba

Prilikom pokušaja zaustavljanja i kontrole osumnjičenog, on je vozilom krenuo prema policijskom službeniku koji je izbjegao udar, skokom u stranu, prilikom čega je zadobio tjelesne ozljede

Osumnjičeni se zatim vozilom udaljio od mjesta događaja, ali je ubrzo pronađen i uhićen. 
Ozlijeđenom policijskom službeniku je ukazana medicinska pomoć u Sveučilišno kliničkom centru Republike Srpske.

Osumnjičeni je odbio da se podvrgne alkotestiranju, kao i da mu se ukaže medicinska pomoć, a nakon završenog ispitivanja, po nalogu dežurnog tužitelja Okružnog tužiteljstva Banja Luka, otpušten je na slobodu.

Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem istražnih mjera i radnji u cilju kompletiranja i dokumentiranju predmeta, nakon čega će, nadležnom tužiteljstvu, biti podnesen izvještaj za navedena krivična djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije