kakva drama!

Arsenal u 95. minuti srušio vodeći Leicester

utakmica
14.02.2016.
u 15:54

U utakmici koju su mnogi tretirali kao jednu od ključnih u borbi za naslov prvaka Engleske, Arsenal je pobijedio Leicester sa 2:1. Bio je to susret u kojem su topnici dominirali, stvorili puno više prilika, ali do sva tri boda došli su tek u petoj minuti sudačke nadoknade.

A nisu topnici dobro krenuli rezultatski jer su gosti bili ti koji su prvi poveli. Igrala se 45. minuta, Vardy je trčao u kontru, a onda je na njega u kaznenom prostoru startao Nacho Monreal, a sudac je pokazao na bijelu. Vardy je odlučio izvesti jedanaesterac i bio je precizan.

U nastavku susreta potpuni preokret, a ključni trenutak utakmice bio je u 54. minuti kada je Simpson dobio drugi žuti karton pa je londonska momčad preuzela potpunu kontrolu. To je vrlo brzo dalo rezultaat, Walcott je izjednačio u 70. minuti nakon što mu je Giroud odlično asistirao glavom. Arsenal je nakon toga svim silama krenuo po novi pogodak, a on je postignut kada su svi već očekivali kraj. Igrala se 95. minuta, Özil je ubacio iz slobodnog udarca, a Welbeck glavom zabio za pobjedu i trans na tribinama Emiratesa.

Arsenal se sada približio i dalje vodećem Leicesteru na samo dva boda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije