Uvaženi gost na Maksimiru

Apostolski nuncij u RH koji je ranije bio u BiH gledao susret Dinama i Juventusa

dinamo
gnkdinamo.hr
28.09.2016.
u 10:49

U ime modroga kluba mons. Alessandru D'Erricu uručen je poseban dar - dres s brojem 10 i prezimenom

Svečano je bilo na Maksimiru uoči utakmice 2. kola Lige prvaka koja je u utorak navečer odigrana između Dinama i Juventusa. Osim što je Dinamo po prvi put ove sezone ugostio skupine najprestižnijeg nogometnog klupskog natjecanj, u maksimirskim ložama bilo je pregršt počasnih gostiju, priopćeno je iz ovog kluba.

Klub s posebnim zadovoljstvom te uz iznimnu čast ističe prisustvo apostolskog nuncija u Republici Hrvatskoj, Mons. Alessandra D'Errica koji je uživo pratio susretu Dinama i talijanskog velikana. Apostolski nuncij mons. Alessandro D'Errico prije nego je došao na dužnost u Hrvatsku, bio je papin izaslanik u BiH.

U ime modroga kluba uvaženom je gostu poseban dar - dres s brojem 10 i prezimenom koji mu je predao predsjednik Dinama Mirko Barišić, a za uspomenu je upriličeno i zajedničko fotografiranje. 

Podsjetimo, s obzirom na visoko razvijenu diplomatsku službu Svete Stolice i njenu bogatu povijest, apostolski je nuncij Papin predstavnik kod države u koju je poslan te kod lokalne Crkve. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije