Boji se samoće:

Angie nakon razvoda želi posvojiti još djece

Angelina Jolie
Reuters/Pixsell
12.03.2017.
u 14:00

Glumci Angelina Jolie (41) i Brad Pitt (53) usred su turbulentne brakorazvodne parnice. Iako imaju šestero djece, od kojih troje biološke, Angelina ne odustaje od proširenja obitelji, prenosi 24sata.hr

Angie se, navodno, plaši dana kada će njena djeca odrasti i napustiti obiteljski dom. 

- Smatra da ima dobre uvjete, djeca ju čine sretnom - rekao je glumičin prijatelj koji tvrdi da se Jolie sprema posvojiti još djece.

Angelina Jolie coming through LAX Airport, with her children Shiloh, Pax and Zahara. 7 March 2016. | Autor: Vantagenews.com/PIXSELL/PIXSELLfoto: Vantagenews.com/PIXSELL/PIXSELL

Glumica i humanitarka posvojila je jednogodišnjeg dječaka iz sirotišta u Kambodži 2002. godine i nadjenula mu je ime Maddox (15). Tri mjeseca nakon toga, razvela se od glumca Billyja Boba Thorntona te je Madoxxa sama odgajala 3 godine. Brada je upoznala 2005. godine, kada je s njim posvojila djevojčicu iz Etiopije, Zaharu (12).

Angelina je iduće godine rodila prvu biološku kćer Shiloh (10). Angelina i Brad su 2007. godine posvojili tada trogodišnjeg dječaka iz Vijetnama Paxa (13). 

Tada najpoznatijih holivudski par na svijetu 2008. godine dobio je još dvoje biološke djece, blizance Knoxa (8) i Vivienne (8). 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije