UGROŽENO ZDRAVLJE

Angelina Jolie dnevno puši dvije kutije cigareta i ima samo 35 kilograma

angelina jolie
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
01.12.2016.
u 07:18

Glumica strahuje da će skrbništvo nad djecom morat dijeliti s Bradom Pittom i od stresa više gotovo ništa ne jede, hrani se samo cigaretama.

Stres zbog razvoda doveo je glumicu Angelinu Jolie do anoreksičnog izgleda, prenosi Radar Online. Pišu da glumica teži svega 35 kilograma i da su joj ruke nalik čačkalicama. 

- Jednostavno se ne može nositi sa svim i bojim se da je njeno zdravlje sada ozbiljno ugroženo - kaže njen prijatelj. Strahuje da će skrbništvo nad djecom morati dijeliti s uskoro bivšim suprugom Bradom Pittom i to joj stvara najveći stres. Izvori bliski glumici tvrde da uopće ne jede i da se hrani samo cigaretama.

- Unatoč tome što strahuje od raka dnevno popuši i dvije kutije cigareta. Prestrašena je i na rubu depresije - otkrivaju izvori. Angelina se ne pojavljuje u javnosti i većinu vremena provodi ili sa djecom ili sa odvjetnicima s kojima smišlja opaki plan kojim će onemogućiti Bradu da dijeli s njom skrbništvo. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?