OVO JOŠ NISTE VIDJELI

Američka gimnastičarka ignorirala tradiciju, plesala na svoj način - i oduševila!

 gimnastičarka
10.02.2016.
u 10:13

- Volim plesati i željela sam na upamtljiv način završiti godinu. Sestra Savannah je sjajna plesačica, ona mi je pomogla s koreografijom - rekla je 21-godišnja studentica na UCLA.

Amerikanka Sophina DeJesus nije obična gimnastičarka, a dokazala je to tijekom vježbi u parteru tijekom sveučilišnog prvenstva. Ubacila je malo modernije glazbe, hip hop ritmova i postala hit na YouTubeu. Pogledalo ju je više od 25 milijuna ljudi dosad, a nije ni čudno zašto.

- Volim plesati i željela sam na upamtljiv način završiti godinu. Sestra Savannah je sjajna plesačica, ona mi je pomogla s koreografijom - rekla je 21-godišnja studentica na UCLA.

Za svoj nastup dobila je ocjenu 9.925 što joj je bilo dovoljno za treće mjesto. I to smatrasjajnim uspjehom jer parter joj nije jača strana, ono u čemu se najbolje snalazi na dvovisinskim ručama.

- Sophina je ovom sportu donijela nešto novo. To joj može donijeti samo veću ocjenu kod sudaca, kao i kod navijača. Međunarodni suci su ipak malo tradicionalniji pa ovo ne bi utjecalo na njihovu ocjenu - rekla je Samantha Peszek, osvajačica srebrne olimpijske medalje i bivša polaznica sveučilišta UCLA.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?