Policija reagirala

Albanac koji je prekinuo utakmicu Srbija - Albanija uhićen zbog ilegalnog oružja

08.10.2015.
u 06:15

Policija u Tirani uhitila je Ismaila Morinu u javnosti poznatog po skandalu s dronom na kvalifikacijskoj utakmici za Euro 2016.

Jučer ujutro policija u Tirani uhitila je Ismaila Morinu u javnosti poznatog po skandalu s dronom na kvalifikacijskoj utakmici za Euro 2016. između Srbije i Albanije u Beogradu prošle godine. Zaustavili su njegovo vozilo range rover i pri pretresu našli pištolj Zastava sa šest metaka, kao i još jedan pištolj tipa TT zajedno s 30 metaka, za koje nije imao dozvolu. Ismail Morina, poznat kao "Balista Morina", uhićen je zajedno s još tri državljana Albanije koji su bili s njim u automobilu. Radi se o Erionu Bahushiju (22), Denisu Balli (21) i Marinu Rexhi (20). Također, kod njega je nađeno 36 karata za utakmicu između Albanije i Srbije u okviru kvalifikacija za Europsko prvenstvo koja će se odigrati na stadionu Elbasan Arena u gradu Elbasan. Ismailu Morini, koji je priznao da je upravljao dronom na utakmici između Srbije i Albanije u Beogradu, ranije je zabranjen ulaz na stadion u Elbasanu, a za utakmicu su najavljene jake mjere osiguranja. Utakmica između Srbije i Albanije prekinuta je 14. listopada prošle godine pred kraj prvog poluvremena, kada se iznad terena stadiona Partizana pojavila bespilotna letjelica sa zastavom "velike Albanije", nakon čega su uslijedili incidenti. Susret je prekinut pri rezultatu 0:0, a sud za sportsku arbitražu u Lausannei dodijelio je nogometnoj reprezentaciji Albanije pobjedu službenim rezultatom 3:0. Srbiji su istodobno oduzeo tri boda. (tg)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije