o prodaji zemlje Arapima

​Akademik Duraković: Stvaranje "muslimanije" u FBiH

akademik
Foto: N1
01.12.2016.
u 12:15

Bošnjački akademik Esad Duraković upozorio je da se u Federaciji BiH  prodaju tisuće hektara zemlje Arapima i da je reč o internacionalnom projektu da u tom entitetu bude stvorena "muslimanija".

- U FBiH prodaju se tisuće hektara zemlje Arapima, a ne zna se tko s njima dolazi, odnosno kakvi remetilački faktori dolaze - ukazuje Duraković.

On je za N1 istaknuo da je ovo do sada prethodnica i da vlasti moraju poduzeti odgovarajuće mjere.

- Mi Bošnjaci smo povijesno markirani kao smetnja, kao potencijalna opasnost. Sada se ta hipoteka povećava i povećavaju se mogućnosti da se identificiramo kao opasan faktor - naveo je Duraković.

Prema njegovim riječima, javnosti se sve to predstavlja kao da su to investicije, a da političari i zakonodavstvo to ne vide kao problem, da se tu pere novac, da ima puno kriminala.

Sada naši političari kažu da su to naša braća muslimani. Ja se osjećam i Bosancem, Bošnjakom, muslimanom i brinem o budućnosti svoje zemlje. Moja unučad će njima biti hamali, jer njima prodajemo najvrijednije resurse koje imamo - upozorio je Duraković. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?