Nogometni savez BiH

Adnan Gušo imenovan za trenera golmana "A" reprezentacije

Adnan Gušo
30.09.2016.
u 16:51

Izvršni odbor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine imenovao je bivšeg golmana Željezničara Adnana Gušu za trenera golmana u „A“ reprezentaciji. Na sjednici Izvršnog odbora danas je, između ostalog, jednoglasno usvojen prijedlog za način rješavanja dugova klubova prema NSBiH.

Usvojen je prijedlog odluke o raspodjeli sredstava iz UEFA fonda solidarnosti, uz obvezu provjere utroška tih sredstava od NSBiH. Klubovi koji su prošle godine sudjelovali u natjecanju BHT Premijer lige dobit će po 29.999 eura, koje su obvezni usmjeriti za razvoj svojih omladinskih pogona, priopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Također je usvojena Informacija o Kongresu UEFA, Informacija o monitoringu klubova i posjeti SGS revizora u postupku licenciranja klubova. Ovo Izvješće, navodi se, potvrdilo je da se postupak licenciranja provodi u skladu s važećim propisima i standardima UEFA i NSBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije