Srbijanska glazbena zvijezda

Aca Lukas u Mostaru pjevao ogrnut hrvatskom zastavom

lukas
Foto: Screenshot tv best
01.11.2014.
u 16:09

Lukas je dugo godina jedan od najkontroverznijih glazbenika na Balkanu, bio je ranjavan, uhićivan, a prošao je i pakao droge i kocke na koju je prema vlastitom priznanju "spiskao" 20 milijuna eura, no i dalje drži zvjezdani status u državama bivše Juge

"Kralj splavova", kako mu tepaju srbijanski mediji, folk glazbenik Aca Lukas, nedavno je nastupio u zapadnom dijelu Mostara.

I ništa tu ne bi bilo čudno s obzirom da su srbijanski pjevači rado viđeni gosti brojnih klubova u BiH, da se jedan od najpoznatijih srbijanskih pjevača koji sjajno izvodi i pop i rock balade nije ogrnuo hrvatskom zastavom, što su odmah uočili srbijanski mediji.

Aca Lukas je na oduševljenje brojne publike sebe prekrio šahovnicom i nastavio pjevati, piše portal Vecernji.ba.

Lukas je dugo godina jedan od najkontroverznijih glazbenika na Balkanu, bio je ranjavan, uhićivan, a prošao je i pakao droge i kocke na koju je prema vlastitom priznanju "spiskao" 20 milijuna eura.

Unatoč svemu tome ništa nije uzdrmalo njegov status, te su u"Kafana na balkanu", "Chivas", "Daleko si", "Luda glava balkanska" i dalje rado slušane od strane mnogih.

Komentara 7

SO
sojka
22:47 01.11.2014.

Moj slovenac daj i ti meni lovu stavit cu i ja cija god da je...nisu svi kao ti

Avatar skynet
skynet
00:25 02.11.2014.

Balkanska posla. Publika koja ga je slušala vjerovatno se inače busa u 'rvatska prsa i prebrojava tuđa krvna zrca lijepeći etikete "četnici". Sve ovisi o prilici u kojoj se nađu.

Avatar Bekrija
Bekrija
09:14 02.11.2014.

Sve velike Hrvatine tamo, a s cajkom se bude i s cajkom idu spavat. Sramota!!!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?