trendy

80-e se vraćaju na velika vrata – barem što se mode tiče

moda
Foto: VL FOTO
1/4
24.11.2015.
u 10:06

Ukoliko su vam se svidjele 80. i moda koja je u to vrijeme bila IN sad je pravo vrijeme da obučete nešto od toga na sebe. Šljokice, naramenice, čudne naočale, volani… 
Moda 80. uistinu je bila osebujna, pa je i osoba koje ju je nosila bila uistinu posebna.

No, vrlo je zanimljivo sve ti iz 80.-tih odjenuti sada i prošetati gradom. Današnji modni trendovi osigurali su nam i to. Danas se polako, ali sigurno va velika vrata vraća moda 80.-tih.

Šljokice  – velika količina šljokica 80.-tih je bila poželjna, a kako se čini i danas je. Modne kuće kao što su: Balmain, Ashish, Rodarte i Jill Stuart  vratili su šljokice. Modne kreacije Balmain možete naći u svim H&M dućanima.

Zlatna boja – što je više bliještalo to je 80.-tih bilo bolje. No, i danas je to tako. Moderno je obući nešto crno, pa na to staviti jednu odmjerenu dozu zlatne boje.

Cool naočale – one koje bliješte – metalik ili svjetlucavi okviri u nepravilnoj formi s reflektirajućim staklima bili su hit i ovog ljeta.

Naramenice  – njih je na velika vrata iz 80.-tih u današnje vrijeme lansirala modna kuća  Balmain .

Neobične teksas jakne  – teksas jakne s printom ili zakovicama pa čak i šljokicama možemo naći u svakom bolje opremljenom dućanu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije