za sve prigode

5 haljina koje svaka žena mora imati u ormaru

haljine
ilustracija
30.03.2017.
u 10:32

Volite haljine, ali ponekad 'zapnete' prilikom kupnje i izgubite se u hrpi različitih modela, krojeva i materijala? Taj problem može vam olakšati kupnja prema 'kategorijama'

Čak i žene koje ne vole haljine uvijek u ormaru imaju barem jednu i vraćaju joj se u prigodama koje zahtijevaju njezino nošenje. One koje vole haljine imaju drugačiji problem – često se zbog bogate ponude ne mogu odlučiti koju odabrati. Ono što svaka ljubiteljica haljina treba u svom ormaru je 5 osnovnih modela za sve moguće prigode, piše Zadovoljna.hr. 

1. Mala crna haljina. Apsolutna kraljica koja nikada neće izaći iz mode. 

2. Haljina za posao. Mora biti prilagođena poslovnom okruženju. Ako je vaše radno mjesto ležerno, odaberite i takve krojeve dok se za ozbiljnije sastanke odlučite za strože modele.

3. "Statement" haljina upečatljive boje i uzorka. Idealna za dnevne i večernje prigode, poželjan 'eksperimentalni' komad koji će podignuti vašu garderobu. 

4. "Swing" haljina. Kao što joj ime govori, ovo je haljina nastala po uzoru na modele iz swing ere. Udobna i romantična, sjajan odabir za žene koje su u duši vječne curice.

5. Formalna haljina za svečane prigodne. Elegantni dugački model za ili pak koktel haljinica – odabir je vaš.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?