Mali nogomet

38. Petrovdanski turnir - najbolji i najstariji u regiji

28.05.2016.
u 09:00

Od 14. do 29.lipnja igrat će se tradicionalni 38. Petrovdanski malonogometni turnir u Kočerinu, najstariji i najkvalitetniji turnir ove vrste u Hercegovini i regiji, što Kočerinjani s ponosom ističu, kao i podatak da se turnir igrao bez prekida i u teškim ratnim vremenima, piše Večernji list BiH.

Turnir u noćnom terminu

Organizatori turnira su Mjesna zajednica Kočerin i Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo Kočerin, pokrovitelji su Grad Široki Brijeg, Zapadnohercegovačka županija i Sportski savez Široki Brijeg uz brojne sponzore.

Uz turnir koji će se po tradiciji igrati u noćnim terminima na igralištu Osnovne škole Kočerin, organizatori su i ovoga lipnja predvidjeli brojne popratne priredbe u sklopu kulturno-zabavne i sportske manifestacije “Dani Kočerina 2016.”, kao što su Večer folklora i druge glazbene večeri, te bogatu tombolu i gastro ponudu. Posebice će biti zanimljiva finalna večer na Petrovdan, kada se očekuje dolazak desetak tisuća posjetitelja, a organizatori u pravilu osiguraju nastup nekog od popularnih glazbenika. Turnir u Kočerinu će bez sumnje okupiti više momčadi, najbolje haklere iz BiH i još nekoliko država iz okružja. Među njima i ovoga će lipnja igrati reprezentativci BiH, Hrvatske i drugih susjednih zemalja.

Očekuje se nastup između 40 i 50 malonogometnih družina iz širokobriješke općine te drugih susjednih općina iz Hercegovine, Bosne i Dalmacije. Nagradni je fond bogat i primamljiv.

Pobjedniku 7000 KM

Najbolji će podijeliti ukupno 12.000 maraka. Pobjedniku turnira, uz pehar, pripast će novčana nagrada od 7000 maraka, finalistu 3000, trećeplasiranoj momčadi 1500, a četvrtoplasiranoj 500 maraka.

Naravno, nagrade očekuju i najbolje pojedince. Prijave za turnir primaju se do 12. lipnja u 19.30 sati u caffeu Pavo Kočerin uz kotizaciju od 200 maraka (kontakt telefoni: 063 442 478 i 063 452 545).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije