banja luka

Akcija 'Kupac' rezultirala oduzimanjem oko 17.000 kutija cigareta

fdgd
09.03.2017.
u 13:00

 Policijski službenici Odjeljenja za organizirani kriminalitet i droge Centra javne sigurnosti Banja Luka, sprovodeći akciju kodnog naziva "Kupac", uhićeno sedam osoba zbog sumnje da su izvršili kazneno djelo nedozvoljenog prometa akciznih proizvoda.

U protekla dva dana uhićeni su D.P. (1969), S.P. (1953), M.K. (1965), M.D. (1962), D.D. (1965), V.D. (1963) i A.R. (1973), svi iz Banja Luke, priopćeno je iz Centra javne sigurnosti Banja Luka.

Na osnovu naredbe Suda BiH, a pod nadzorom Tužiteljstva BiH, izvršeni su pretresi na više lokacija, te oduzeta određena količina duvana, cigarete različitih vrsta i proizvođača, te drugi predmeti koji će poslužiti kao dokaz u kaznenom potupku.

Privremeno je oduzeto oko 17.000 kutija cigareta bez akciznih markica, sa akciznim markicama Republike Srbije i Crne Gore, kao i cigarete sa akciznim markicama BiH, čija je tržišna vrijednost oko 80.000 KM.

Nakon završene kriminalističke obrade, po nalogu postupajućeg tužitelja Tužiteljstva BiH, uhićeni su pušteni na slobodu, a nakon kompletiranja i dokumentiranja predmeta slijedi podnošenje izvještaja za počinjeno kaznenih djelo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?