OKRENUO NOVU STRANICU

Najdraži unuk kraljice Elizabete opet ljubi! Mjesec dana nakon prekida uhvaćen s novom djevojkom

Profimedia
15.05.2024.
u 09:18

Unuk pokojne kraljice Elizabete II. Peter Phillips uhvaćen je u društvu nove djevojke s kojom se držao za ruku, a sreću nisu krili ni pred paparazzima

Sin britanske princeze Anne i kapetana Marka Phillipsa te, kako su mediji u više navrata navodili - najdraži unuk pokojne kraljice Elizabete II. viđen je na konjskim utrkama s novom djevojkom i to samo nekoliko tjedana nakon što je prekinuo trogodišnju romansu s djevojkom Lindsay Wallace.

Inače, Peter Phillips pojavio se na Badminton Horse Trialsu s medicinskom sestrom i novinarkom Harriet Sperling, a s kojom je na događanje došao rukom pod ruku i time potvrdio nagađanja da ponovno ljubi. 

Njegov je glasnogovornik odbio komentirati njegov ljubavni status i ovaj novitet u njegovu životu te je rekao kako je to njegova privatna stvar, dok je jedan od njegovih prijatelja ipak potvrdio kako Peter uživa s novom djevojkom. Dodao je da je u ovoj fazi njegova života, nakon prekida prethodne veze teško definirati o kakvom se točno odnosu radi. 

Phillips mlađi je prije nešto više od mjesec dana prekinuo s dugogodišnjom partnericom Lindsey, a za kraj veze kao glavni krivci navedeni su posao i obiteljske obaveze, a i naglašeno je kako za njihov prekid nije kriva treća osoba.

"Peter je zbog poslovnih obaveza i rada za Formulu 1 često bio odsutan u puno je putovao, zbog čega se udaljio od Lindsay", otkrio je tada izvor za britanski Hello!. Peter i Lindsay zajedno su bili od 2020., a iste se godine i rastao od Autumn Kelly. Njihov razvod konačno je priveden kraju 2021. godine. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije